All for Joomla All for Webmasters

Mali 2013.06.20: leváltották a műszaki egységeket

Írta:

A Serval erők keretein belül  a műszaki csapatok leváltására a napokban került sor.

A 31-dik műszaki és utász ezred (31e RG), a 13-dik műszaki és utász ezred (13e RG) a 132-dik kutyás zászlóalj (132e BCAT), egy WIT (weapons intelligence team) és egy a francia csendőrség csoportja  2013 februárja óta teljesített szolgálatot Mali felségterületeken. Ezalatt az idő alatt  remek és nagyszerű munkát végeztek, főleg felderítési, keresési műveletekben vettek részt, de rengeteg védelmi feladatot is elláttak .

 

Az új egységet a légió első idegen utász és műszaki ezrede (1ere REG) a 31-dik és 19-dik műszaki és utász ezred (31e  et  19e RG) emberei alkotják. Az egység egy parancsnoki egységből , egy megerősített harci szakaszból, egy energia ellátásért felelős egységből, egy támogató csoportból ,egy speciális kutató csoportból, egy kutyás különítményből, kettő EOD (Lőszer és robbanóanyag hatástalanítás) csoportból, egy WIT (Weapons Intelligence Team) egységből, egy szakasz támogató és építési , valamint egy csoport nehéz kiépítési csoportból áll.

Jelenleg még mindig 3500 a francia katonák száma a mali területeken akik folytatják a terület biztosítását, a terroristák keresését, meggyengítését, megsemmisítését. Feladataik között van a terület fokozatos átadása az afrikai erők számára.

Forrás és kép : Veterans JobsCenter

Fordította: Légiós katona

Megjelent: 105977 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni