All for Joomla All for Webmasters

Szállítási információk belföldre, külföldre

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS ESETÉN

Utánvéttel történő rendelés esetén:
szállítás futárszolgálattal: 1750 Ft.

Előutalással történő rendelés esetén:

szállítás futárszolgálattal: 1100 Ft.

A megrendelés befejezését követően a rendszer automatikusan kiküldi a megrendelése másolatát. Ha nem kapta meg az emailt, először nézze meg a levelező rendszere Spam mappáját. Ha itt sem található a visszaigazoló email, akkor a rendelés leadása sikertelen volt. Kérem, ebben az esetben emailben vegye fel velem a kapcsolatot.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Bankszámlaszám: 10404845-00011232-00000005 (Kereskedelmi és Hitel Bank)
Jogosult:              Kovács Tímea
Közlemény:          Megrendelés azonosítója!!!

Személyes átvételre nincs lehetőség, a rendelések kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetők.A megrendelések kézbesítését belföldön a GLS végzi. A megrendelt termék/termékek ellenértékét utánvét esetén a futàrnak kell kifizetni, a szelvényen feltüntetett érték alapján. A szállításért és a csomagolásért semmilyen burkolt felárat nem számítunk fel. A számlát a csomag tartalmazza. Az áru a teljes vételár kiegyenlítéséig az Eladó tulajdonát képezi, sem zálogul, sem fedezetül nem szolgálhat. A küldemény átvételekor a futàr jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a küldemény sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, a szállítóhoz forduljon reklamációjával. Az Eladó nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Amennyiben a szállítás során a küldemény kézbesítése a Vevő hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a GLS értesítést küld a feladónak. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot és megkíséreljük a termékek ismételt továbbítását. Ebben az esetben az összes szállítási költség a Vevőt terheli. 

A visszaküldött küldeményt nem áll módunkban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt.

 

Külföldi címre történő szállítás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!